DE BESTE ZWEMMERTJES MET DE BESTE INSTRUCTEURS IN HET SCHOONSTE WATER

  • flag nl
  • flag en

Van alle gemakken voorzien

Ons zwembad beschikt over de allernieuwste technieken, zoals zoutelectrolyse, AFM-filter en UVC-desinfectie, dit samen met onze kennis van zwemwater behandeling garandeert u het beste zwemwater.

Door het toepassen van deze nieuwe technieken zijn wij er in geslaagd zwemwater te produceren met een minimum aan chloor. Dit komt ten goede aan het binnenklimaat en voorkomt de bekende rode zwemogen en huidirritaties. Het bad is dus bij uitstek geschikt voor kinderen met astma en/-of huidproblemen.

Prikkelarm

De zwemzaal  beschikt over gekleurde onderwaterverlichting en een muziekinstallatie. Zodoende kunnen wij  voor ieder kind de juiste sfeer creeren om optimaal te kunnen presteren. Dit maakt ons zwembad ook geschikt voor kinderen uit het autistisch spectrum.

Wachtruimte

De wachtruimte ligt op hetzelfde kwaliteitsniveau als de zwemzaal en is ingericht met twee kleurenschermen waarop u een totaal overzicht heeft  en de zwemles van A tot Z kunt volgen. Koffie, thee en bronwater zijn vanzelfsprekend gratis. Mocht u meerdere lessen achter elkaar hebben geboekt dan bestaat er zelfs een mogelijkheid tot het nuttigen van een eenvoudige gratis lunch. Er is een leeshoek met recente bladen. Ook is er een kinderspeelhoek waar broertjes en zusjes zich even kunnen vermaken. Tot slot heeft u bij zwemles 2.0 gratis Wifi.

(C) 2018 Zwemles 2.0 | Ontwerp & Ontwikkeling Accent Interactive